Čestitka načelnika Općine Brinje Zlatka Fumića povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja

Povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja, načelnik Općine Brinje Zlatko Fumić uputio je sljedeću čestitku:

“Poštovani sugrađani!

Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja je blagdan kojim obilježavamo pobjedu u Domovinskom ratu odnosno kojim se prisjećamo pobjede u borbi za slobodu, neovisnost i demokraciju.

S poštovanjem i zahvalnošću odajemo počast svim hrvatskim braniteljima, posebice  onima koji su položili svoje živote na oltar Domovine. Hrvatski su nam branitelji borbom i žrtvovanjem tada otvorili put prema sigurnom i mirnom razvitku Republike Hrvatske.

Drage sugrađanke i sugrađani, pozivam vas da stoga dostojno obilježimo ovaj blagdan te svim stanovnicima Općine Brinje, a osobito hrvatskim braniteljima i obiteljima poginulih hrvatskih branitelja upućujem iskrene čestitke povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja.”

Načelnik Općine Brinje sa suradnicima

Zlatko Fumić