Bulj pokazao koliko mu je velik… krumpir, uslijedio urnebes komentara

Velika je razlika u krumpirima a isto tako i u ljudima. Da je to tako najbolje potvrđuje saborski zastupnik Miro Bulj koji je na društvenoj mreži Facebook pokazao kako on provodi godišnji odmor i kako se odmara za naporne saborske sjednice na kojima je bio najaktivniji saborski zastupnik.

Dok se većina članova Vlade hvalila kako moče g….cu u jadranskim uvalama, lješkare po koje kakvim vilama i kućerinama, bilo u svojim privatnim viletinama ili na račun nas koji punimo proračun, neki su već “zaorali” prvu sjednicu Vlade.

Neki od saborskih zastupnika još uvijek kako to vole reći “pune baterije”, neki po asfaltu a većina njih (jadni nemaju) okupirali su plaže u najelitnijim jadranskim destinacijama i šalju nam facebook razgednice iz Makarske, Hvara, Dubrovnika…, dajući do znanja kako se može, kako se ima i kako ništa nije u hrvatskoj skupo.

Kako se odmara pravi “domaći” hrvatski zastupnik, onaj iz naroda, najbolje je pokazao saborski zastupnik Miro Bulj objavivši na Facebooku veličinu svog krumpira kojeg vadi na svojoj zemlji.

Narodna poslovica kaže: ,,Šta gluplji seljak veći krumpir”. Sami zaključite., napisao je Miro Bulj.

Uslijedilo je “more” komentara, urnebes objava, od umnih rasprava da i je bolji veći ili manji, do upita “J’el’ Nina Badrić sa vama?”, što je aludirano na našu glazbenu divu Ninu Badić čija su nastojanja da se omogući što normalniji rad djelatnika u glazbenoj industriji naišla na oprečna mišljenja.

Komentari se redaju: “Ona je s Vilijem”, nadovezao se drugi, a treći je dodao: “Ona je svoje okopala”.

Tu je i hrpa bisera, kao: “Zemlja ti je k’o žena. Što je dublje oreš, bolje rađa”, “Je li to ekipa iz Sabora pomaže?” 

Narodna poslovica kaže:,,Šta gluplji seljak veći krumpir". Sami zaključite 🥔🥔🥔🥔🤣🤣🤣#UzorimoHrvatskuZemlju🇭🇷 #SamoDomaće

Objavljuje Miro BuljPetak, 21. kolovoza 2020.