Bulj oprao Pupovca: “Na Dan pobjede i uspomene na veličanstvene VRO ,,Oluja 95″ trebao si biti u Kninu, a ne na četničkom derneku u Bačkoj Palanci”

foto HINA/ Mario STRMOTIĆ

Saborski zastupnik Mosta Miro Bulj za razliku od mnogih naših političara “bez dlake na jeziku” preko Facebooka je u svom stilu poručio Miloradu Pupavcu što misli o njegovom posjetu Bačkoj Palanci:

Milorade Pupovac, sve ti razumiješ, ali na tvoju žalost i četnika Aleksandra Vučića, Glina nikada neće biti srpska. Glina je bila i bit će Hrvatska, a za to je zaslužan hrvatski vojnik.

Milorade Pupovac, na Dan pobjede i uspomene na veličanstvene VRO ,,Oluja 95″ trebao si biti u Kninu, a ne na četničkom derneku u Bačkoj Palanci u Srbiji. Itekako dobro znaš da je predsjednik Srbije i vaš mentor Aleksandar Vučić četnik i agresor na Hrvatsku koji je huškao Srbe na granice tzv. velike Srbije, te da je on odgovoran za agresiju Srbije na Hrvatsku.

Milorade Pupovac, sudjelujući u Srbiji na četničkom derneku kao dužnosnik RH i čelnik vladajuće stranke, najgrublje si ugrozio nacionalnu sigurnost i javno izvrgnuo ruglu, preziru i grubom omalovažavanju Republike Hrvatske.

Objavljuje Miro BuljUtorak, 7. kolovoza 2018.