Bujanec: Zaštićen Briselskim imunitetom, Jakovčić prijeti Thompsonu i Hrvatima Istre !

Velimir Bujanec/Izvor: Facebook

Nakon što je zastupnik u Europarlamentu Ivan Jakovčić izjavio da “Thompson treba dobiti sve moguće kazne, on to namjerno radi” i da nikada neće pjevati u pulskoj Areni uslijedila je bujica reakcija preko medija i društvenih mreža.

Najorginalnije je Jakovčića “oprao” Velimir Bujanec oglasivši se na Facebooku svojim postom:

Damir Kajin svojedobno je izjavio: “Istra je IDS-ova špilja razbojnička!”

Sada se javlja jedan od razbojnika na koje je aludirao gospodin Kajin, došao je na godišnji iz Bruxellesa, gdje je sklonjen kako ne bi odgovarao za višegodišnju korupciju i kriminal kojim je IDS porobio Istru. Lopove je štitio DORH, štitio ih je i dio policije te najveći dio politike… Zato sada slobodno urlaju – na Marka Perkovića Thompsona.

Jakovčiću, doći će i tebi politički kraj! Možda si zato tako nervozan?! Jer kad odeš iz politike, možda će se netko ipak početi zanimati za tvoje mutne poslove…

Ima u Istri još Hrvata, a ako Bog da – bit će ih i više. Prava je šteta što Tuđman tamo nije naselio više naših ljudi iz Bosne ili Janjeva, pa nam sada oficirska djeca drže lekcije. Vojarna HV-a u Pazinu i Puli jednako je potrebna kao i one u Kninu ili Vukovaru.

Završit ću citirajući gospodina Perkovića, koji će posve sigurno nastupiti u pulskoj Areni: “Zapucat će gromovi, ugasit će svijeće, sve živote i ljepote, al’ ideju neće!”

ZAŠTIĆEN BRISELSKIM IMUNITETOM, JAKOVČIĆ PRIJETI THOMPSONU I HRVATIMA ISTRE!Damir Kajin svojedobno je izjavio: “Istra…

Objavljuje Velimir BujanecČetvrtak, 9. kolovoza 2018.