Budimo odgovorni i spriječimo širenje koronavirusa

Zagreb, 23.2.2020 - Hrvatski suverenisti održali su konferenciju za novinare u povodu oštećivanja obiteljske kuće sprejem saborskog zastupnika iz Šibenika Hrvoja Zekanovića. Na konferenciji su govorili Željko Sačić, Pero Kovačević (na slici) i Jure Vujić. Foto HINA/ Dario GRZELJ/ dag

Piše: Pero Kovačević

Nalazimo se u presudnoj fazi i moramo svi biti odgovorni i spriječiti širenje koronavirusa. Sad je važno, više nego ikada da svi budemo odgovorni i poštujemo propisane mjere i spriječimo daljnje nekontrolirano širenje koronavirusa.

Svatko od nas će svojim neodgovornim postupcima, kršenjem propisanih mjera pogodovati širenju koronavirusa. Naredni dani, tjedan-dva su jako bitni da svi budemo odgovorni i spriječimo širenje koronavirusa. Ukoliko to ne učinimo bit ćemo u teškoj situaciji. Moramo shvatiti da se borimo protiv nevidljivog neprijatelja,a našim neodgovornim postupcima kršenjem propisanih mjera radimo protiv svoje obitelji,prijatelja poznanika,radimo protiv sebe.

Koronavirus se može dogoditi svakom od nas. Počeo se nekontrilirano širiti, zato je posebno važno, da izdržimo narednih dana i tjedana i spriječimo nekontrolirano širenje pandemije. Budimo odgovorni. Učinimo to odmah, učinimo to sad, sutra već može biti kasno. Mi to možemo, mi to moramo.