Brinje: Završeni radovi na gradnji parkirališta kod dječjeg vrtića “Tratinčica”

Prema mnogočemu specifična i drukčija Općina Brinje, koja je svojim krupnim iskoracima pokazala kako i mala općina može biti prepoznata po uspjesima i projektima, ovih dana tome svjedoče i završeni radovi na gradnji parkirališta kod Dječjeg vrtića Tratinčica.

Potrebna sredstva za realizaciju i ovog projekta osigurana su najvećim dijelom iz Programa ulaganja u zajednicu od strane Ministarstva za regionalni razvoj i EU fondove sa kojim je Ravnateljica DV Tratinčica Ružica Perković u prosincu 2019.godine i potpisala ugovor za provedbu projekta.
Riječ je o još jednom hvalevrijednom projektu ulaganja u predškolski odgoj kako bi se poboljšala kvaliteta i sigurnost naših najmlađih.

Danas je načelnik općine Zatko Fumić u pratnji sa zamjenikom Milanom Kolakom obišao završene radove na gradnji parkirališta kod Dječjeg vrtića Tratinčica. Unatoč teškoj trenutnoj situaciji i borbi s koronavirusom koja traje od sredine ožujka izvođač radova je izveo radove u ugovorenom roku.

Načelnik Fumić i zamjenik Kolak ne kriju zadovoljstvo viđenim kao ni pozitivne reakcije roditelja koje su dosada imali prilike za čuti bez obzira na ovu tešku situaciju s kojom se suočavamo.
Načelnik Fumić je istaknuo kako je navedeni projekt jos samo jedan u nizu od ulaganja u predškolski odgoj, kao i činjenicu da se protekle 3 godine u objekt vrtića uložilo više financijskih sredstava nego od samog osnutka Dječjeg vrtića u Brinju.

Zadovoljstvo i pozitivni komentari roditelja čija djeca pohađaju vrtić su najveći oslonac i motivacija mog rada, kazao je načelnik Fumić.