Brinjaci uplovili u 2018. godinu točno u podne !!!

Kako to već tradicija nalaže, stanovnici Općine Brinje danas su točno u podne dočekali Novu 2018. godinu, na trgu u Brinju.

Ovim načinom „uranjenog“ dočeka Nove godine, kao i prijašnjih godina stanovnici Brinja ulaze u Novu godinu 12 sati ranije i po tom su prva lička općina koje veseljem, glazbom, plesom i slavljem ulazi u još jednu Novu godinu.

Načelnik Općine Brinje Zlatko Fumić kazao je da na ovaj način žele stvoriti svojevsni preduvod u novogodišnju noć slavlja koja tek predhodi.

” Ova nam je godina bila dobra a nadam se da će nam 2018. biti još bolja. Svima vama dragi moji želim puno zdravlja, sreće i uspjeha u Novoj 2018 godini. Pokažimo kako se u Brinju slavi, kako su srca i duše otvoreni prema svima i kako s puno veselja i radosti ulazimo u godinu koja je pred nama. Sretno i veselo vam bilo” – kazao je načelnik Općine Brinje Zlatko Fumić.

Na Trgu u Brinju uz glazbu i veselje, ples i pjesmu, mnogobrojni stanovnici općine Brinje nazdravljali su šampanjcem, a nije izostalo besplatno kuhano vino i kobasice.