Branislav Šutić: Ličko senjska županija i Grad Otočac bit će, samo jedan mali kotačić u ukupnoj pobjedi što je i do sada uvijek bilo“

U Ličko senjskoj županiji do sada pristiglim informacija izbori teku u demokratskom ozračju i na biralištima nije zabilježeno nikakvo kršenje pravila izbornih normi.

Izlaznost u drugom krugu predsjedničkih izbora u Ličko senjskoj županiji do 11,30 sati veća je nego u prvom krugu  kada je bilo : 15,37% sada je 19,46%.

U Gradu Otočcu glasovao je i direktor kampanje predsjedničke kandidatkinje Kolinde Grabar Kitarović za Ličko senjsku županiju Branislav Šutić sa suprugom i sinom koji je tom prigodom izjavio:

„ Ovi izbori iznimno su važni kako za Ličko senjsku županiju tako i za Hrvatsku. Ličko senjska županija zasigurno će dobiti veliki poticaj za daljnji razvoj, kao direktor kampanje za Ličko senjsku županiju uvjeren sam da će naša županija biti najbolja u Hrvatskoj po pitanju postotaka, no bit ćemo samo jedan kotačić u lancu stvaranja dobrog rezultata i nastaviti uspješan kontinuitet političkog djelovanja“, kazao je Šutić te dodao:

Izbori su praznik demokracije i ono što sa terena čujemo raspoloženje građana je jako dobro, stoga sam uvjeren da će građani Hrvatske znati odabrati kandidata koji će kvalitetno raditi za dobrobit naše Domovine. Ličko senjska županija i Grad Otočac bit će, ponavljam, samo jedan mali kotačić u ukopnoj pobjedi što je i do sada uvijek bilo, kazao je Branislav Šutić.