Borić: Ova Vlada se ne boji istine

Hrt

Josip Borić, HDZ-ov član sada već ugašenog saborskog Istražnog povjerenstva za Agrokor gostujući u Dnevniku HRT-a rekao je kako se danas u Saboru mogla vidjeti samo opstrukcija i destrukcija oporbe.

Mislim da su građani danas bili nezadovoljni radom zastupnika. Oporba u zadnje vrijeme koristi jake izraze koji ne odgovaraju činjenicama, ne odgovaraju istini. Oporba je bila destruktivna, ometali su rad samima sebi.

Razlog vidi u tome da se ne mogu suočiti s činjenicom da je proračun dobar. Izabrali su krivi put i mislim da će tim putem imati velikih problema, rekao je Borić.

Istaknuo je kako se HDZ ne boji povjerenstva. Ova Vlada se ne mora bojati istine. Pokazali smo potpunu kompetenciju, da možemo upravljati jednom od potencijalno najvećih kriza u Hrvatskoj, donijeli smo zakon koji je omogućio stabilnost sustava, omogućio daljnje postupanje u Agrokoru, omogućio zadržavanje radnih mjesta, isplatu dobavljača.

I to je ono što je jedino važno. Sve ostalo su pokušaji da se iskrivi pozitivna slika i da se pokušavaju dobivati politički bodovi na neki marginalnim temama, rekao je Borić.