Bliski susret s Horvatinčićem: ‘Divljački je uletio i pretekao tramvaj’

Tomislav Horvatinčić/ Foto: Hina

Kako prenosi dubrovackidnevnik.hr čitatelj tog dnevnika u Zagrebu je imao “bliski” susret sa Horvatinčićem.

Na svom FB profilu čitatelj je napisao: “Korumpirana državo, goni se”.

Naime, on je u petak u Zagrebu, točnije na križanju Ilice i Frankopanske, imao bliski susret s Tomislavom Horvatinčićem.

“Idem zakoračiti na pješački, kad u suprotni trak divljački ulijeće crni džip i pretječe tramvaj. Sreća pa sam stao na vrijeme”, naveo je čitatelj te dodao kako je za volanom bio “slobodni masovni ubojica s vozačkom dozvolom”.

Aludirao je na Horvatinčića koji je odlukom suda nedavno nepravomoćno oslobođen svih optužbi u slučaju kada je 2011. godine gliserom naletio na jedrilicu i u teškoj pomorskoj nesreći skrivio smrt talijanskih supružnika.

Horvatinčić je 1980. godine usmrtio i Mandu Vučković na pješačkom prijelazu u Zagorskoj ulici u Zagrebu za što je dobio šest mjeseci kazne, a vozačka mu nije bila oduzeta.

Sljedeća nesreća sa smrtnim posljedicama, 1989. dogodila se na Aleji Bologne u Zagrebu kada je poginula Nada Petrović, a 2009. godine terencem se zaletio u automobil u kojem je bila četveročlana obitelj. Na sreću, ozbiljnijih ozljeda nije bilo, piše Dubrovačkidnevnik.