Bjelovar: U teškoj prometnoj nesreći poginuo 23-godišnji vozač

U prometnoj nesreći u subotu ujutro u Bjelovaru poginuo je 23-ogodišnji vozač, dok je dvoje putnika u autu  22-godišnjak i 20-godišnjakinja teško ozljeđeno,  javlja bjelovarska policija.

Do nesreće je došlo u 6 sati u Ulici Petra Biškupa Vene kada je 23-godišnji vozač Renault Megana bjelovarskih registarskih oznaka zbog neprilagođene brzine sletio izvan kolnika. Potom je vozilo udario u betonsko-metalne ograde dviju obiteljskih kuća, prevrnuo se na bok i udario u stup javne rasvjete gdje se zaustavio.

Svi sudionici prometne nesreće vozilima Hitne medicinske pomoći prevezeni su u Opću bolnicu Bjelovar, gdje je 23-godišnji vozač od zadobivenih ozljeda umro, dok su 22-godišnjem putniku i 20-godišnjoj putnici utvrđene teške ozljede.

 Po nalogu zamjenice Općinske državne odvjetnice u Bjelovaru u ponedjeljak će se provesti obdukcija poginulog 23-godišnje vozača, i sve druge dokazne radnje kako bi se utvrdile okolnosti prometne nesreće. Ovo je osma žrtva na prometnicama bjelovarsko-bilogorske županije u ovoj godini, navode iz bjelovarske policije.

(Hina)