Bjelica: Idemo ostaviti srce na terenu

Nakon što su na otvaranju Lige prvaka deklasirali Atalantu, nogometaše Dinama u utorak očekuje najteži ispit u skupini C, gostovanje kod engleskog prvaka Manchester Cityja.

“Igrat ćemo protiv jednog od najjačih klubova u svijetu. Teško će ih biti iznenaditi, ali taktika je jedno, a neke druge stvari su za mene puno važnije da bi se ostvario pozitivan rezultat. Puno trke, hrabrosti, igrati sa srcem, onda možeš doći do pozitivnog rezultata. Znamo da su nam šanse male, ali mi ćemo se boriti i želimo ostvariti pozitivan rezultat,” kazao je Nenad Bjelica na službenoj novinarskoj konferenciji na stadionu Etihad.

“Mi želimo ostvariti maksimum, a to su tri boda. Bez obzira na to tko je protivnik, ponavljam već nekoliko puta, moja ekipa igra uvijek na pobjedu. Znamo da je to teško i da je malo klubova koji su to tu ostvarili na ovom stadionu, ali vjerujemo u sebe. Mora se puno toga poklopiti da bi došli do dobrog rezultata, ali vjerujemo u to,” dodao je Bjelica.

Strateg hrvatskog prvaka je naglasio kako je stanje u momčadi dobro.

“Dobro je stanje u ekipi. Imamo zadnji trening pred utakmicu, igrači koji su imali problema zadnjih dana dobro su se oporavili i vjerujem da će sutra biti na raspolaganju.”

Bjelica je dodao kako njegova momčad neće imati imperativ rezultata.

“Navikli smo igrati u dobrim atmosferama, iako možda ne ovako kako će biti sutra na predivnom stadionu. Igrači trebaju uživati, dati sve od sebe, ispunjavati zadatke. To je jedino što očekujem. Nemamo imperativ rezultata tako da stvarno mogu uživati. Kad imate veliki imperativ rezultata onda je to problem. Očekujem da igrači maksimalno uživaju, a pokušat ćemo pobijediti. Mi vjerujemo da je to moguće, iako će biti teško,” poručio je Bjelica.