Bivši vojnik izazvao Cro Copa, evo što mu je Mirko odgovorio

Izvor: FB Mirko Filipović

Kakvi se sve “bolesnici” javljaju preko društvenih stranica svima nam je poznato. Nerijetko nam oko zapne za smiješne, zanimljive i kreativne objave, no isto tako često ostanemo u čudu kad pročitamo neku od objava “medicinskih slučajeva” koje graniče sa sociopatskim dijagnozama.

A da je to tako, primjer je legendarnog hrvatskog borac Mirka Filipovića koji je na Facebooku objavio zanimljivu prepisku između njega i jednog navijača koji se predstavio kao bivši vojnik.

Taj, kako se predstavio, bivši vojnik , kaže ba bi s lakoćom pobijedio Cro Copa u ringu te da bi mu trebalo samo nekoliko mjeseci za pripremu. Izazvao je Mirka, a Cro Cop je ubrzo prihvatio izazov.

“Pozdravljam… Za mene ste dobar borac i uzor. Gledajući vaše borbe mislim da ste vrlo predvidljivi i smatram da bih svaki vaš potez predvidio. Vaš high kick me ne bi uspio oboriti. Iskreno, trebalo bi mi par mjeseci dobrog treninga da vas svladam. Za tri do četiri mjeseca ušao bih s vama u ring i mislim da bi to bila poštena borba. Ako skupite m**a očekujem odgovor, hvala. Bivši vojnik”, napisao je Mirkov obožavatelj, a odgovor je bio:

danas izgleda svako moze biti vojnik i dobiti oružje u ruke..

Objavljuje Mirko FilipovićNedjelja, 19. kolovoza 2018.

“Evo skupio sam m**a, ni sam ne znam kako jer moram priznati da me strah, ali evo kad smatraš da si spreman dođi do moje dvorane pa odradimo sparing, snimimo sve pa ću objaviti. To je ja mislim pošteno, a i da se ljudi malo nasmiju. Dvorana je u naselju Borčec tako da psihijatrija Vrapče nije daleko, jer ćeš nakon puštanja iz bolnice svakako tamo završiti na promatranju. Takvi slučajevi su rijetki pa se doktori tamo uvijek raduju takvima, bivši vojniče”, napisao je Cro Cop.