Bivša predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović čestitala Uskrs

FaH

Bivša predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović građanima je objavom na svojem Facebook profilu čestitala Uskrs. U uskrsnoj čestitiki spomenula je potres u Zagrebu, ali i krizu uzrokovanu koronavirusom.

Čestitku bivše predsjednice prenosimo u cijelosti. 

“Proteklo korizmeno i ovo uskrsno vrijeme ove je godine posebno obilježeno epidemijom korone, a mi u Zagrebu usred korizme proživjeli smo i potres. Sve nas to pogađa, ali nas i ujedinjuje u zajedništvu humanosti i solidarnosti.

Ponovno se pokazalo kako smo najjači kada je najpotrebnije. Hrvatska je ponovno pokazala da se zna nositi s najvećim izazovima. To je Hrvatska u koju sam vjerovala i vjerujem. Ostanimo složni u tom zajedništvu i u budućim danima, kako bi ovo što prije prošlo. Ne zaboravimo da naši liječnici, medicinske sestre, vatrogasci, policajci, stožer i djelatnici civilne zaštite, radnice i radnici u trgovinama i mnogi drugi neumorno rade. Mnogi će raditi i danas na Uskrs.

Uzvratimo im svojom odgovornošću, a mi, kršćanski vjernici, i molitvom, za njih i za sve koji lišeni blizine svojih bližnjih nemoćni leže u bolnicama, domovima za starije i u drugim ustanovama. Proslavimo Uskrs u svojim domovima, u obitelji, radosni i zahvalni Bogu i jedni drugima za ljubav koju dijelimo.

Svima koji će ove ili sljedeće nedjelje proslaviti Uskrs od srca, zajedno sa svojom obitelji, čestitam najveći kršćanski blagdan i želim sve dobro”, stoji u čestitki bivše predsjednice Grabar-Kitarović. 

Proteklo korizmeno i ovo uskrsno vrijeme ove je godine posebno obilježeno epidemijom korone, a mi u Zagrebu usred…

Objavljuje Kolinda Grabar-KitarovićNedjelja, 12. travnja 2020.