Bezobrazni Šešelj: Kolinda dolazi u Beograd zbog mene, ispravit ću joj kralježnicu svojim metodama

Ilustracija

 

Po pisanju srpskih medija predsjednica Hrvatske, Kolinda Grabar Kitarović kojoj su liječnici prepisali terapiju zbog bolova u vratu i kralježnici, pomaknula je terapiju za ponedjeljak kako bi danas u Beogradu mogla prisustvovati na inauguraciji srpskog predsjednika Aleksanda Vučića.

Vođa srpske radikalne desnice, Vojislav Šešelj, za list “Alo” kazao je kako predsjednica Kolinda Grabar Kitarović u Beograd ne dolazi kako bi osobno čestitala Aleksandru Vučiću na novoj funkciji već “dolazi radi njega, da bi joj on, svojim metodama, sredio bolove u kralježnici”, kazao je Šešelj.

“Jadni Vučić, misli da Kolindica zbog njega dolazi u Beograd, a ona će samo malo biti tamo, pa će onda doći kod mene”, rekao je Vojislav Šešelj.

Potom je objasnio zbog čega Kolinda dolazi u Beograd.

Doći će jer me treba da joj ispravim kralježnicu i to mojim metodama. Samo mi je bitno da je Vučić ne prejede previše na tom banketu kako bi bila spremna za mene.

Eto, to je moj i Kolindin plan za dugoočekivani susret’, rekao je Šešelj koji je radnije isticao kako jedva čeka susret s hrvatskom predsjednicom. Jednom prilikom najavljivao je svoj posjet Zagrebu ne bi li “zagrlio svoju Kolindicu”.