Bernardić pod paljbom iz SDP-a nakon što je Bujancu čestitao na vjenčanju!

Hina

Reakcije na čestitku Davora Bernardića povodom vjenčanja TV voditelja Velimira Bujanca, ne prestaju stizati, i sve su redom vrlo kritične.

Nakon što je svoje mišljenje o takvom Bernardićevom potezu dao SDP-ovac Bojan Glavašević kritike iz Bernardićeve stranke samo se nižu.

Tako je istaknuti član SDP-a Mirando Mrsić poručio: ”SDP se uvijek borio protiv vrijednosti i stavova koje zastupa Bujanec. Potez Davora Bernardića je nepromišljen i štetan za SDP. Bernardić postaje problem, a ne rješenje za SDP i pred time ne smijemo zatvarati oči, a posebno ne Predsjedništvo i Glavni odbor”.

Šef najveće oporbene stranke nije naišao na odobravanje ni kod Foruma mladih SDP-a. Oni su poručili kako u ovom slučaju sadržaj mora biti ispred forme, piše N1.

”V. Bujanec svojim porukama i izjavama koje dijele društvo, neprestanim provokacijama na račun SDP-a te raznim diskriminatornim stavovima prema različitim društvenim skupinama pokazao je kako su njegovi stavovi u potpunoj suprotnosti s vrijednostima socijaldemokracije i Foruma mladih SDP-a Hrvatske te stoga nikada ne bismo podržavali kurtoaznu komunikaciju sa spomenutim gospodinom”, naglasili su.