Beogradski nezavisni dragovoljci hrvatski na zagrebačkim parkiralištima

I dok zagrebačkim ulicama, neumorno “jure” pauci” i dižu automobile koji su nepropisno parkirani, ova fotografija koja je proslijeđena našoj redakciji govori 1000 riječi.

U ovoj je državi očito sve moguće, poglavito i podatak da postoje i “beogradski nezavisni dragovoljci hrvatski”, koji si uzimaju za pravo da svoje “bijesne” automobile parkiraju na mjesta koja su predviđena određenim kategorijama korisnika.

Ovaj bijesni beogradski BMW, kao što prikazuje fotografija u centru grada Zagreba parkiran je na, očito, baš za njega predviđeno mjesto.

Da stvar bude još zanimljivija, po izjavama osoba koje su u posjedu fotografije, BMW “beogradskog dragovoljca” nije se parkirao na kraće vrijeme, već se “uvalio” više od 6 sati.

Što bi se dogodilo da netko od hrvatskih dragovoljaca parkira u središtu Beograda svoj automobil na mjesto predviđeno za srpsko četnička parkirališta ?!

Pitanje je jednostavno: Gdje su pauci, radnici naplate parkirališta i nadležne službe koje hrvatskim građanima ekspresno lijepe kazne za nepropisno parkirane automobile pa makar to bilo i na nekoliko minuta.

Nacionalno/D.Prša