Beach bar Tirkiz u Jelsi postao je nezaobilazno mjesto zaustavljanja domaćih i stranih gostiju

Ako se nađete u Jelsi na otoku Hvaru, svakako morate posjetiti nezaobilaznu lokaciju domaćih i stranih gostiju. Riječ je o Tirkiz Beach baru koji po prostupačnim cijenama gostima nudi vrhunsku uslugu…

View this post on Instagram

Corona flamingo . . . . #tirkizbeachbar

A post shared by Tirkiz Beach Bar (@tirkiz.beach.bar) on

Iako se činilo kako će pandemija koronavirusa zaustaviti otvaranje brojnih ugostiteljskih objekata, Tirkiz beach bar prije nekoliko dana otvorio je svoja vrata na opće oduševljenje svih onih koji svoj odmor provode u Jelsi.

“Ideja o otvaranju beach bara stvorila se kada je vlasnik bara, Denis Carić, uvidio da u Jelsi ima prostora za ovakav sadržaj, a danas su ondje kupaći i prolaznici pronašli svoje idealno mjesto za opuštanje” poručili su iz Tirkiz Beach bara za Super1.telegram.hr/relax.

Ova prekrasna ljetna oaza na samo korak od mora nastala u suradnji s arhitektonskim uredom Morpharos, specijaliziranim za mediteransku arhitekturu. Riječ je o drvenoj konstrukciji koja posjetiteljima omogućuje pogled na izlazak sunca te divno tirkizno more, dok se u potpunosti uklapa u romantičnu okolinu uvale i plaže Fontana. Koncept bara stvoren je pak na način da zadovolji potrebe gotovo svakog gosta.

View this post on Instagram

Hugo time 🍹

A post shared by Tirkiz Beach Bar (@tirkiz.beach.bar) on

“Željeli smo stvoriti lounge bar u kojemu po pristupačnim cijenama gosti mogu uživati u vrhunskoj usluzi. Posebno se ponosimo širokim izborom koktela te nezaobilaznim ginovima” kazao je Carić i odmah skrenuo pažnju na ultimativne koktele iz ponude kao što su Pina Colada, Sex On The Beach, Moscow Mule, Cuba Libre itd, piše Super1.telegram.hr/relax.

Ekipa iz Tirkiz Beach bara ništa ne prepušta slučaju, pa su se pobrinuli da je i glazba u svakom trenutku prilagođena dobu dana. Tako u jutarnjim satima možete očekivati ugodne note jazza dok u popodnevnim satima atmosferu prati house. Tirkiz Beach bar će više puta tjedno ugostiti i DJ-e koji će u popodnevnim satima puštati lounge glazbu prigodnu za ovu opuštajuću destinaciju koja će vam, ako se ovo ljeto nađete na Hvaru, sigurno biti omiljena.

View this post on Instagram

Hugo time 🍹

A post shared by Tirkiz Beach Bar (@tirkiz.beach.bar) on