Bandić bez komentara na prelazak saborskog zastupnika i bivšeg SDP-ovca Marija Habeka u Klub HNS-a

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić u utorak je na pitanje ima li većinu u zagrebačkoj Gradskoj skupštini odgovorio da o tome računa vode njegove kolege u Skupštini, a nije želio komentirati prelazak saborskog zastupnika i bivšeg SDP-ovca Maria Habeka u Klub zastupnika HNS-a u Hrvatskom saboru.

“Nemam na to komentara. Ja radim svoj posao. Mali ljudi govore o drugim ljudima, prosječni o starima, a normalni ili veliki o budućnosti”, odgovorio je Bandić upitan za komentar prelaska Marija Habeka u Klub HNS-a u izjavi novinarima nakon otvaranja 41. Međunarodnog sajma knjiga i učila “Interliber”.

Novinari su također pitali Bandića hoće li u zagrebačkoj Gradskoj skupštini imati dovoljnu većinu za izglasavanje gradskog proračuna za 2109.

“Ja vodim računa o građanima Zagreba koji su me izabrali, a u Skupštini neka razmišljaju njezini čelnici, jer njih su birali Zagrepčani, kao i mene, i njima moraju položiti račune”, rekao je Bandić.

Na pitanje zašto je ponovno odgođeno zatvaranje rotora, Bandić je odgovorio da će zatvaranje rotora biti odgađano dok se ne osigura dovoljan protok vozila.

“Sada je rok 15. studeni. Ako to ne bismo mogli osigurati, onda ćemo rotor zatvoriti iza Adventa. Ali, nećemo ga zatvarati dok ne osiguramo dovoljan protok. To je meni važno, ostalo je plod špekulacija”, dodao je Bandić.