Automobil sletio u rijeku Dobru, u njemu nađeno tijelo

Automobil je sletio u rijeku, a u njemu pronađeno jedno tijelo. Policija je u večernjim satima angažirala vučnu službu i vatrogasce s njihovom rasvjetom. Ne zna se nalazi li se još netko u vodi.

U automobilu koji je u nedjelju popodne s ceste u Tomašnici kod Ozlja sletio u rijeku Dobru ronioci su pronašli jedno tijelo, a pošto ih je na intervenciji zatekla noć, ne znaju nalazi li se još netko u vodi, saznaje se u karlovačkom HGSS-u.

Policiji je u 15,40 sati dojavljeno da je automobil u rijeci Dobri kod Tomašnice, nedaleko od Karlovca, nakon čega su angažirani ronioci Hrvatske gorske službe spašavanja (HGSS) i vučna služba.

Dežurni u HGSS-ovoj Stanicu Karlovac Petar Mišković rekao je da su dvojica ronilaca odmah krenuli na zadatak, koji se, kazao je, u nabujaloj Dobri pokazao složenim, pa i nekoliko sati kasnije ne znaju nalazi li se još tko u vodi.

Policija je u večernjim satima angažirala vučnu službu i ozaljske vatrogasce s njihovom rasvjetom. Prema riječima vatrogasnog zapovjednika Gorana Frankovića, mjesto intervenicje je između Tomašnice i Grduna.

H/D.P.