Ante Dabo: „Milijunski projekti najbolji odgovor onima koji iznose neistine“

Danas je u Novalji zamjenik predsjednika stranke LiPO i aktualni gradonačelnik Novalje Ante Dabo predstavio svoj program za iduće 4 godine u Kulturnom centru Gozdenica.

Radi se o kulturnom centru moderne tehnologije koji je otvoren prije 3 dana, a koji je rezultat rada stručnih ljudi koje okuplja zamjenik predsjednika stranke LiPo Ante Dabo u vrijednosti 19 milijuna kuna.

Predstavljanju programa nazočio je i predsjednik stranke LiPO i kandidat za župana Darko Milinović te potpredsjednica stranke i kandidatkinja za zamjenicu župana diplomirani kroatolog i sociolog Ana Manjerović.

Ante Dabo govorio je o milijunskim projektima koji su realizirani u njegovom četverogodišnjem mandatu, među kojima je aglomeracija u iznosu od 351 milijun kuna, Poduzetnički centar Ragan 12,5 milijuna kuna, proširena poduzetnička zona 10 milijuna kuna, proširenje vrtića 12,5 milijuna kuna, vatrogasni dom 9 milijuna kuna i mnogi drugi manji projekti.

Najavio je daljnje projekte s kojima će jačati gospodarski, infrastrukturno, sportski i kulturno grad Novalju. U pripremi je i nova strategija razvoja grada Novalje koja će poslužiti za nove aplikacije za europske fondove.

„Nemojte nasjedati neistinama koje se šire, a naša stranka LiPO nije osnovana da bi blatila druge kao što neki rade, već da gradi partnerski odnos sa svima“, zaključio je Ante Dabo pozvavši birače 16.5. na izbore očekujući izbornu pobjedu.