Alin Kavur: “Životi djece i odraslih nemaju cijenu a nadvožni prijelaz ima malu cijenu za realizaciju”

U četvrtak oko 15:50 sati na pružnom prijelazu kod Ulice I Trnava u Zagrebu prilikom naleta putničkog vlaka poginuo je biciklist.

Tim povodom oglasio se Alin Kaur vijećnik gradske četvrti Donja Dubrava stranke Vesne Škare Ožbolt:

Poštovani
Nažalost danas izgubljen još jedan život na željezničkom prijelazu u Trnavi.

Dragi građani Zagreba i moji sugrađani Trnave.
Nažalost još jedan izgubljen život danas na prijelazu u Trnavi gdje smo Vesna Škare Ožbolt i ja osobno obišli u predizbornoj kampanji. Nakon obilaska naše Trnave Vesna Škare Ožbolt je podržala moj program za kvart Trnava u potpunosti te nije mogla vjerovati da to nije do dana današnjeg učinjeno.

Nadvožni pješački prijelaz koji nije ni toliko skup niti zahtjeva veliki vremenski projekt. Moje iskreno saučešće obitelji poginuloj osobi te sada i još više jasno i glasno izjavljujem da neću odustati od projekta za koje sam i dobio glasove stanovnika Donje Dubrave i Trnave.

Opetujem da me ne zanima ideologija i zato pručujem i stranci Možemo te njihovoj nositeljici liste i ostalim strankama u gradskoj četvrti Donja Dubrava da ću koalirati sa onima koji će podržati moje projekte pod uvjetom da se nadvožni pješački prijelaz završi u prvoj godini. Životi djece i odraslih nemaju cijenu a nadvožni prijelaz ima malu cijenu za realizaciju.

Stranka Vesna Škare Ožbolt i ja osobno ušli smo u kampanju pošteno i sa jednim ciljem realiziranje potrebnih projekata u gradu Zagrebu i tako ćemo pošteno i ovih 4 godine mandata i odraditi.