Povezite se

Showbizz

Abba nakon 35 godina snimila nove pjesme

Objavljeno

-

Švedska pop grupa Abba objavila da je snimila prve nove pjesme od raspada 1983., prenose svjetski mediji.

Četveročlani švedski bend, jedan od najuspješnijih u povijesti popularne glazbe sa stotinama milijuna prodanih ploča diljem svijeta, objavio je na Instagramu da su snimljene dvije nove pjesme za projekt u sklopu ranije planiranih nastupa njihovih avatara.

“Odluka da nastavimo s uzbudljivim projektom koncertnih nastupa naših avatara imala je neočekivanu posljedicu. Svi smo osjetili kako bi nakon 35 godina bilo zabavno ponovo udružiti snage u studiju. I jesmo. I bilo je kao da je vrijeme stalo, kao da smo bili samo na kratkim praznicima”, kaže se u objavi benda.

Jedna od novih pjesma “I Still Have Faith in You” imat će premijeru u posebnoj televizijskoj emisiji u prosincu.

“Možda smo mi jesmo ostarjeli, ali pjesme su nove. I dobar je to osjećaj”, zaključuje se u priopćenju.

Član grupe Björn Ulvaeus početkom tjedna otkrio je detalje njihova planiranog projekta. Središte će biti dva dvosatna televizijska ‘showa’ u zajedničkoj produkciji NBC-ja i BBC-ja u kojima će bend nastupati u obliku računalno stvorenih avatara. Za tu su svrhu članovi digitalno pomlađeni i izgledat će kao i 1979., kada je Abba bila na svojoj trećoj i zadnjoj svjetskoj turneji.

Avatari su 2019. trebali i na svjetsku turneju.

Iako su snimili dvije nove pjesme, članovi benda ‘od krvi i mesa’ nemaju nikakvu namjeru obnoviti koncertne nastupe.

Abba je osnovana u Stockholmu 1972. godine. Grupa se sastojala od dva para Ulvaeusa i Agnethe Fältskog te Bennyja Anderssona i Anni-Frid Lyngstad. Međunarodnu su pozornost stekli pobjedom na Eurosongu 1974. pjesmom Waterloo, a kasnije hitovima poput Knowing Me, Knowing You, Take a Chance on Me, Dancing Queen ili Mamma Mia stekli golemu planetarnu popularnost.

Nastavi pregledavati
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Showbizz

Severina s Titom obilježila 1. Maj

Published

on

Ovoj ženi nema kraja. Od Hrvatice, jugoslovenke, dalmatinke, “brižne majke”, estradne zvijezde, pa do “povijesnog” pornića, ona i dalje, pošto poto, nastoji biti u centru medijske pozornosti.

Ovaj put Severina se dosjetila kako ponovno zaokupiti pažnju brojnih obožavatelja pa je na Instagramu objavila fotomontažu gdje sjedi uz Josipa Broza Tita i ujedno čestita svojim fanovima 1. maj.

Ništa čudno, cilj opravdava sredstva, pa tako i kod Severine, pa bio to i drugu Tito.

“Dozvolite mi da vam čestitam(o) 1. maj, praznik radnog naroda! Dozvolite da ovo bude u čast svih radnica, posebno u ovim vremenima medicinskim sestrama, liječnicama, trgovkinjama, apotekarkama, njegovateljicama, dominantno ženama, koje su heroine na prvoj crti ove pandemije, kako bi se muški poslije hvalili”, stoji u njezinoj objavi.

Ucitavanje vijesti

Showbizz

Beogradska policija privela Severinu

Published

on

Beogradska policija privela je u utorak navečer hrvatsku pjevačicu Severinu Kojić jer je prekršila policijski sat uveden zbog pandemije koronavirusa, objavili su lokalni mediji.

Policija je BMW zagrebačke registracije zaustavila oko 21 sat i utvrdila da regionalna zvijezda nema dozvolu za kretanje.

Privedena je u policijsku postaju i bit će izvedena pred suca za prekršaje, prenose mediji.

Policijski sat je dio mjera srbijanskih vlasti u borbi protiv širenja koronavirusa. Radnim danima traje od 17 do pet sati ujutro, a vikendom od 17 u petak do pet sati ujutro u ponedjeljak.

Kazna za prekršitelje je od 400 do 1300 eura.

Od početka izvanrednog stanja 15. ožujka zabranu kretanja prekršilo je više od 2600 ljudi, 588 samo proteklog vikenda, objavilo je ministarstvo pravosuđa.

Severina je udana za Igora Kojića, bivšeg srpskog nogometaša.

Ucitavanje vijesti

Showbizz

Thompson poručio naciji i obožavateljima: Oprez svi! Neki ljudi kradu moj identitet, podmeću mi! Ne nasjedajte na ove podvale!

Published

on

Menadžment Marka Perkovića Thompsona upozorio je na lažne profile, stranice i grupe koje su svom nazivu koriste pjevačevo ime i prezime, a da s njim nemaju nikakve veze.

“Dragi prijatelji, primijetili smo da postoji veliki broj otvorenih profila, grupa i stranica na društvenim mrežama koji u svom nazivu koriste ime Marka Perkovića Thompsona.

Neki od njih se predstavljaju kao Marko Perković Thompson, a neki s grupama i stranicama se trude predstaviti nekakve političke opcije i ciljeve u njegovo ime.

Thompson u svom vlasništvu na društvenim mrežama ima dvije stranice: Facebook i Instagram.

Za sve ostale profile, grupe i stranice, Thompson niti njegov menadžment ne znaju tko s njima upravlja, s kojim ciljem niti su u ikakvom kontaktu s njima.

Ovim putem molimo osobe koji se predstavljaju s imenom Marka Perkovića Thompsona da takve profile obrišu.

Isto tako molimo i one koji koriste njegovo ime u nazivu grupa i stranica, a koji se ne bave glazbom MPT-a već to rade iz nekih drugih interesa da takve grupe i stranice zatvore”, navodi se u objavi koju potpisuje pjevačev menadžment.

“Ne čudim se, a i pretpostavljam od koga je to naručeno. Tko bi kupio političke poene na prijateljstvu i kumstvu. Pametnom ne treba sve nacrtat. Marko je jedan i jedinim čovjek sa stavom”, “Ovo je prestrašno koliko ima lažnih profila. Živi ti nama Marko, neka te čuva dragi Bog”, “Eto kakvi su ljudi! Ništa novo’nek si nam živ i zdrav pa cili život slušali pisme iz srca i duše! Marko idemo dalje! “, “Samo jedan jedini. Naš Marko Legenda. Neka ga dragi Bog čuva”, samo su neke od reakcija koje su obožavatelji napisali u komentarima ispod objave.

Dragi prijatelji,primijetili smo da postoji veliki broj otvorenih profila, grupa i stranica na društvenim mrežama koji…

Objavljuje Marko Perković ThompsonUtorak, 31. ožujka 2020.

Ucitavanje vijesti

Najčitanije