Cro Cop upozorava na prijevaru: Moram se ograditi od ovoga

Izvor: FB Mirko Filipović

Legendarni hrvatski borac Mirko Filipović preko svog službenog Facebook profila upozorio je na novu online prijevaru.

Naime, posljednjih dana kruže prijevare na društvenim mrežama u kojima navodno neke poznate osobe dijele novac kroz nagradne igre, a jednu takvu netko je napravio predstavljajući se da je Cro Cop.

Filipović se osjetio dužnim reagirati na to kako bi upozorio ljude da ne nasjednu na prijevaru te da ne bi bili oštećeni.

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti.

“Ekipa, ne znam je li tužnije što postoje osobe koje naprave lažnu Facebook stranicu i onda ljude mame nekakvim dijeljenjem novaca, uz naravno što prethodno traže ostavljanje osobnih podataka i broja kreditnih kartica tako da ih mogu počistiti, ili što postoje osobe toliko naivne, da ne koristim grublje izraze, koje povjeruju u takve priče i nasjedaju na ovakvu vrstu prevara. Nisam mislio uopće reagirati, ali s obzirom na broj poruka u kojima me oduševljeni ‘dobitnici’ obavještavaju da su upravo oni dobili nagradu i raspituju se kako ‘podići svoje eure’, moram se ograditi od ovoga i zamoliti ljude da ne nasjedaju na ovakve jeftine štoseve i da ne daju brojeve računa jer će isti biti počišćeni.

Albert Einstein: ‘Samo su dvije stvari na svijetu beskonačne, svemir i ljudska glupost, samo što za svemir još nismo sigurni.'”, naveo je Cro Cop u svojoj objavi.

https://www.facebook.com/mirkocrocop777/posts/3395016070624863