General Sačić odgovorio generalu Filipoviću koji misli da Pupovac nije problem

Nakon što je predsjednik Zajednice branitelja HDZ-a Miljenko Filipović izjavio “Ako nam je najveći problem Pupovac, onda mi nemamo problema..”, energično mu je odgovorio general Željko Sačić čiju izjavu prenosimo u cijelosti:

G. Miljenko…možda se Tebi, u Tvojoj komociji, lagodi i ugodi “to” čini mali problem. No, Tebi na znanje..velikosrpska ideja živi, kao i njihova protuhrvatska politika i ideologiija ..Stara je preko 100 godina…i nije “umrla”,..prestala dolaskom Tebe, Andreja, Pupovca ili Kolinde na “vlast”…

Stoga, preporučujem Ti intenziviranje ili započinjanje ozbiljnih razgovora… poduke i čitanja djela admirala Loše, prof. Jurčeviča, Loze, Jareba, Leljaka…Starešine, Dujmovića, Raspudića..i mnogih drugih …proučiti i neprijateljske izjave Dačića, Vulina, Vučića, Linte…jer, evidentno si u velikoj zabludi ..ili i Ti to znaš, samo radi stranačke stege neprimjereno “gasiš vatru”… I pridonosiš, poput Đakića, daljnjem rashrvaćivanju Hrvatske…a kad će i gdje prosvjed …ni to Ti neznaš…ostavi to prosvjednicima.

G.Miljenko…možda se Tebi , u Tvojoj komociji,lagodi i ugodi "to" čini mali problem. No ,Tebi na znanje..velikosrpska…

Objavljuje Željko SačićUtorak, 1. listopada 2019.