44-godišnji pedofil iz Muća mogao bi na višegodišnju zatvorsku kaznu

Nestala 13-godišnja M.M.G. vraćena je roditeljima u Tučepima, ali slučaj ne prestaje šokirati javnost. Pronađena je nakon četverodnevne potrage kod 44-godišnjaka u Muću koji bi mogao na višegodišnju zatvorsku kaznu

Dokazi koji bi ga mogli osloboditi krivnje ne idu mu u prilog jer je školarki poslao fotografiju svog spolovila u erekciji, a navodno ju je i dirao dok je skupa s njom gledao pornoscene. Uhićeni razvratnik je, inače, govore nam šokirani mještani Muća u invalidskoj mirovini jer je prošao rat te boluje od PTSP-a pa uzima terapiju, a svojevremeno se liječio na psihijatriji. Narednih mjesec dana će Mućanin provesti iza rešetaka splitskog zatvora jer je sudac istrage Županijskog suda u Splitu uslišio zahtjev Državnog odvjetništva da ga se pritvori zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke, piše 100 posto.

“Ja tu malu ne poznajem. Ništa od toga nije istina. Htio sma je vratiti kući kad sam je pokupio na magistrali. Ona nije htjela kući. Na kraju smo spavali u odvojenim sobama”, brani se 44-godišnjak.

S čuđenjem se obraćao istražiteljima dok su mu pretresali kuću pritom tvrdeći da školarku ne poznaje otprije te da mu je rekla da je progone “nekakvi ljudi”, čini se da su, ipak, komunicirali već i prije, i to preko Facebooka no on je vješto skrivao svoj identitet ali i godine, pretvarajući se da su “skoro pa vršnjaci”. Navodno je imao i lažni profil gdje se pretvarao da je košarkaš.