Petir: “Faraonskim ovlastima koje si je Beljak dodijelio i ignorantskim ponašanjem Ministarstva uprave, čini se da mu nitko ništa ne može”.

Nakon što je Đakovačka podžupanijska organizacija HSS-a u nedjelju izvijestila kako daje podršku stranačkim kolegama koje su zatražile ostavku predsjednika stranke Kreše Beljaka te suspendiranom predsjedniku osječko-baranjskog i regionalnog HSS-a Zvonku Pongracu, ističući kako je “cijelokupno djelovanje Kreše Beljaka s nekolicinom istomišljenika stranku dovelo na najniže grane i da se ta agonija mora prekinuti, za Nacionalno.hr čiju izjavu prenosimo u cjelosti oglasila se i Marijana Petir ”:

‘Smatram naravno kao i većina Hss-ovaca i građana Republike Hrvatske da Beljak vodi Hss u propast, sramoti članove i svojom diktaturom proletetijata dovodi do deficita drmokracije.

Na to upozoravam već 2 godine i žao mi je što nam se kolege nisu tada pridružili kada se je stranku moglo spasiti. Faraonskim ovlastima koje si je Beljak dodijelio i ignorantskim ponašanjem Ministarstva uprave, čini se da mu nitko ništa ne može.

Drago mi je da su oni koji su ga podržavali progledali i da sada reagiraju no bojim se da bi se tu mogla primijeniti ona narodna:’Kasno Marko na Kosovo stiže” kazala je Marijana Petir.

.