Dragan Marković Palma na Bandićev poziv stiže u Zagreb

Na poziv Milana Bandića u Zagreb će u petak u službeni posjet stići Dragan Marković Palma, kontroverzni bivši gradonačelnik Jagodine, koji je sada predsjednik skupštine tog grada.

Palma i Bandić razgovarat će o ekonomskoj, kulturnoj i sportskoj suradnji Srbije i Zagreba, iskustvima na infrastrukturnim projektima i o dovođenju stranih investitora.

Ovim pozivom Palma se pohvalio se na svom Facebook profilu, gdje je objavio službeni poziv Grada Zagreba.

“Poštovani predsjedniče Skupštine grada Jagodine, gospodine Marković Palma, u ime svih Zagrepčana i svoje osobno ime upućujem vam najsrdačnije pozdrave. Nastavno na nedavne razgovore s veleposlanikom Republike Hrvatske Gordanom Bakotom, dopustite mi da iskoristim ovu priliku i pozovem vas u posjet Gradu Zagrebu u vremenu koje najviše odgovara vašim obavezama”, stoji u pozivu koji je potpisao zagrebački gradonačelnik Bandić.

ПАЛМА НА ПОЗИВ ГРАДОНАЧЕЛНИКА ЗАГРЕБА МИЛАНА БАНДИЋА ОДЛАЗИ У ЗВАНИЧНУ ПОСЕТУ У ГЛАВНИ ГРАД ХРВАТСКЕ Драган Марковић…

Objavljuje Dragan Marković PalmaPonedjeljak, 29. listopada 2018.

Dragan Marković Palma u Srbiji slovi kao kontroverzan političar, koji već niz godina ima glavnu riječ u Jagodini, gradu koji vodi na vrlo osebujan način. Ta osebujnost podrazumijeva i dijeljenje novca biračima.

U svojoj političkoj karijeri Palma je surađivao s neosuđenim ratnim zločincem Željkom Ražnatovićem Arkanom, u čijoj je Stranci srpskog jedinstva započeo političku karijeru.