+18 !!! Još jedan saborski zastupnik se razgolitio i pokazao svoje “bogastvo”…

Dnevno.hr

Redakcijama svih većih i manjih medijskih kuća kruži urnebesna fotografija jednog HDZ-ovog saborskog zastupnika. Gol kao od majke rođen on s mobitelom u ruci pozira pred velikim ogledalom u macho gardu poput Silvestera Stallonea ili Stevena Seagala. Između nogu besramno mu se klati olabavljeno spolovilo i plijeni poglede znatiželjne hrvatske javnosti.

Nitko ne zna tko je poslao ovu fotku medijima, niti kada i gdje je nastala, a nažalost ni tko je sretna dobitnica (ili dobitnik) ovog naturalističkog selfieja. No, poznati su nam podaci o njegovom autoru. Radi se o zastupniku Hrvatske demokratske zajednice, konzervativcu ispravnih i moralnih pogleda na svijet. Taj selfie golać veliki je vjernik, često ga se može vidjeti u crkvi, a za saborskom govornicom rado kritizira lijevo liberalne medije te poziva narod da slijede crkveni moral i nauk.

Već smo naučili da kod saborskih zastupnika vrijede dvostruka mjerila, no što je previše je previše. Da podsjetimo, ovaj selfie uradak vjerojatno je snimljen uređajem koji ima ekran od barem 5,2 inča i rezolucije 1440×2560 piksela te osmojezgreni procesor s barem 4 GB radne memorije, odnosno mobitelom koji smo zastupnicima kupili mi građani za prošli Božić za ‘sitnih’ 65 milijuna kuna. Uživajte u prizoru koji jasno pokazuje što naši vrli zastupnici misle o nama, prenosi Dnevno.hr