14. Eko etno Gacka 22. srpnja u Otočcu

Velika gastro manifestacija održat će se 22. srpnja u najljepšem dijelu naše Domovine – Gradu Otočcu.

Ovo je po 14. put da se ovakva, jedinstvena manifestacija oranizira u Ličko-senjskoj županiji kao najukusnije i najposjećenije u ljetnom programu Turističke zajednice Grada Otočca.

Događanje koje svake godine u centralnom gradskom parku okupi više desetaka ekipa koji se bore za titulu najbolje skuhanog lovačkog kotlića, ove godine dodatno je obogađen izložbeno prodajnim dijelom i modnom revijom.

Iz Turističke zajednice Grada Otočca kao i svake godine aktivno se pripremaju za mnoštvo popratnih sadržaja koji će se održati u centru Otočca, za što direktorica TZ Grada Otočca Mladenka Orešković kaže:

Svrha manifestacije je promocija autohtonih proizvoda kao ključa za unapređenje regionalnog/lokalnog lanca vrijednosti u turizmu. Prigoda je to za predstavljanje raznolikosti domaće radinosti, suvenira, narodnog veza, likera, rakija, prehrambenih proizvoda, ali i poučno edukativnih i zabavnih sadržaja za cijelu obitelj.

Pozivamo sve drage ljude da nam se pridruže u gradskom parku u Otočcu te provjere zašto je eko etno Gacka ljetni turistički adut Otočca i Gacke doline.

Tu je i veliki koncert grupe “Vigor” što će zasigurno privući zanimanje brojnih stanovnika Ličko senjske županije i Hrvatske . Kao i svake godine najveće zanimanje bit će, tko je “skuhao” najbolji kotlić na 14. Eko Etno Gacki.