120. Kongres poslodavaca u zdravstvu Hrvatske: “Kvalitetan i održiv zdravstveni sustav u Hrvatskoj – realnost ili utopija?!”

Udruga poslodavaca u zdravstvu Hrvatske organizira svoj jubilarni 120. Kongres poslodavaca u zdravstvu Hrvatske.

Naziv i glavna tema ovogodišnjeg kongresa je: „Kvalitetan i održiv zdravstveni sustav u Hrvatskoj – realnost ili utopija?!“.

Kongres će se održati od 26. do 28. listopada 2017. godine u kongresnom centru Grand Hotela „Četiri opatijska cvijeta“ u Opatiji, pod visokim pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović.

Ovogodišnji 120. Kongres po aktualnosti tema te nizu zdravstvenih dužnosnika i ekspertnih sudionika, zasigurno predstavlja najvažniji zdravstveni skup u 2017. godini, koji će okupiti gotovo sve ključne aktere u hrvatskom zdravstvenom sustavu, ali i šire.

U radu Kongresa, kroz izlaganja i okrugle stolove o aktualnim temama zdravstva, aktivno će sudjelovati:
Prof.dr.sc. Milan Kujundžić, ministar zdravstva, s dužnosnicima i predstavnicima Ministarstva zdravstva;

Mr.sc. Fedor Dorčić, ravnatelj Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje, sa suradnicima;
Doc.dr.sc. Tomislav Madžar, savjetnik predsjednice za sport i zdravstvo;
Dr.sc. Ines Strenja Linić, predsjednica saborskog Odbora za zdravstvo i socijalnu politiku;
Akademik prof.dr.sc. Zvonko Kusić, predsjednik Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti;
Njegova Ekscelencija Won-sup Park, veleposlanik Republike Koreje u Hrvatskoj;
Dr. Kati Myllymaki, izvršna direktorica Liječničke komore Finske;

Dr. Samo Fakin, donedavni generalni direktor Zavoda za zdravstveno zavarovanje Slovenije, a sada predsjednik Uprave „Thermane Laško“; te brojni bivši i sadašnji državni dužnosnici, čelnici komora, udruga pacijenata, sindikata, stručnih društava i ostalih organizacija u zdravstvu, kao i predstavnici farmaceutske industrije, IT sektora i medija, uz brojne domaće i međunarodne stručnjake iz različitih područja vezanih uz zdravstveni sustav.

Kotizacija za sudjelovanje ostaje na razini prošlogodišnjih, te s PDV-om za predstavnike ustanova-članica Udruge iznosi 1.550,00 kn, a za ostale sudionike iznosi 1.980,00 kn. Kotizacija uključuje kongresnu torbu s materijalima te dva ručka i dva coffee-breaka (1. i 2. dan).

Iznos kotizacije molimo uplatiti na Udruga poslodavaca u zdravstvu Hrvatske, žiro-račun kod Zagrebačke banke, IBAN: HR2523600001101235488, Model: 00, Poziv na br: 517-02-(OIB ustanove), uz naznaku “za Kongres”.
Završni program 120 kongres web