120. Kongres poslodavaca u zdravstvu Hrvatske: Financijski održivi zdravstveni sustav u Hrvatskoj – realnost ili utopija?!

Udruga poslodavaca u zdravstvu Hrvatske organizira svoj jubilarni 120. Kongres poslodavaca u zdravstvu Hrvatske. Naziv i glavna tema ovogodišnjeg kongresa je: „Financijski održivi zdravstveni sustav u Hrvatskoj – realnost ili utopija?!“.

Kongres će se održati od 26. do 28. listopada 2017. godine u kongresnom centru Grand hotela „Četiri opatijska cvijeta“ u Opatiji, pod visokim pokroviteljstvom Predsjednice RH Kolinde Grabar-Kitarović.

Svoje pokroviteljstvo Kongresa također su potvrdili i Ministarstvo zdravstva, HZZO, Hrvatski liječnički zbor, Hrvatsko farmaceutsko društvo, Hrvatska ljekarnička komora, Američka gospodarska komora, te If! – Inovativna farmaceutska inicijativa.

Proteklih godina kongresi poslodavaca u zdravstvu izrasli su u najveće i najrelevantnije skupove ključnih dionika iz svih područja hrvatskog zdravstvenog sustava. Na kongresima se redovito okupljaju svi relevantni dionici iz cjelokupnog hrvatskog zdravstva.

Pored ravnatelja i menadžmenta gotovo svih javnih i privatnih zdravstvenih ustanova u Hrvatskoj, svoja predavanja već tradicionalno će održati i: ministar zdravstva prof. dr. sc. Milan Kujundžić, s dužnosnicima i predstavnicima Ministarstva zdravstva; ravnatelj Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje mr.sc. Fedor Dorčićsa suradnicima; predsjednica saborskog Odbora za zdravstvo i socijalnu politiku dr.sc. Ines Strenja Linićizvršna direktorica Liječničke komore Finske, dr. Kati Myllymakipotpredsjednik Hrvatskog liječničkog zbora; te mnogobrojni bivši i sadašnji državni dužnosnici, čelnici komora, udruga pacijenata, sindikata, stručnih društava i ostalih organizacija u zdravstvu; kao i predstavnici farmaceutske industrije, IT sektora i medija; uz brojne domaće i međunarodne stručnjake iz različitih područja vezanih uz zdravstveni sustav.

Osim na predavanjima, sudionici Kongresa mogu doznati najnovije spoznaje, trendove i informacije i na nizu okruglih stolova, te sudjelovati u raspravama, na kojima će relevantni stručnjaci obraditi brojne medicinske, ekonomske, pravne, obrazovne, političke i druge teme, izravno vezane uz funkcioniranje hrvatskog zdravstvenog sustava i poslovanje zdravstvenih ustanova.

Godinama se na kongresima poslodavaca u zdravstvu prikazuje najtočnija i najcjelovitija analiza poslovanja zdravstvenih ustanova i zdravstvenog sustava u cjelini, stoga ponovno očekujemo vrlo veliki broj posjetitelja i odličnu medijsku popraćenost.

Kongres će biti bodovan sukladno pravilniku Hrvatske liječničke komore.

Kotizacija za sudjelovanje ostaje na razini prošlogodišnjih, te s PDV-om za predstavnike ustanova-članica Udruge iznosi 1.550,00 kn, a za ostale sudionike iznosi 1.980,00 kn.

Preliminarni program Kongresa može se naći OVDJE.

Prijava za Kongres može se izvršiti OVDJE.

Iznos kotizacije molimo uplatiiti na žiro-račun kod Zagrebačke banke, IBAN: HR2523600001101235488, Model: 00, Poziv na br: 517-02-(OIB ustanove).

Informacije o cijeni i načinu rezervacije smještaja mogu se naći OVDJE, a rezervacija smještaja može se izvršiti na poveznici OVDJE (kod: UPUZ17).

Za sva pitanja možete nas kontaktirati na tel. 01/6311-562 ili e-mail: blazenka.grgic@upuz.hr