SAČIĆ: Postali smo ” MALA ZEMLJA ZA VEEELIIKI – HOT SPOT !!

Za razliku od Slovenije koja je zbog porasta broja ilegalnih prelazaka granice na području općine Brežice dodatno pojačala nadzor, kako sada prilike stoje to u Hrvatskoj baš ne ide istim putem. Da je to točno potvrđuje i telefonski poziv “upomoć” ministra unutarnjih poslova Slovenije Boštjana Poklukara hrvatskom ministru Davoru Božinoviću da to učini i Hrvatska.
Do  kuda bi ova problematika mogla otići i da bi sigurosno stanje mogloi eskalirati više puta je upozoravao saborski zastupnik Željko Sačić. Kako sve očito i dalje prolazi “ispod radara” Sačić se ponovno oglasio preko Facebooka.
Evo što je napisao:
Eto ga na. Sad u miru, nakon DOR- a …našu, i tzv. ŠENGEN granicu ti ilegalci prijeđu ko ” plitak potok” !??
Ali onda oni i nesmetano, bez ikakvih zapreka, bez ikakvog policijskog nadzora, bez uhicenja, sami jurisaju kroz Hrvatsku i upadaju u Sloveniju.
Ali, za razliku od hrvatskog Mupa, tu ih odgovorna slovenska policija uoci i uhiti, i šupira nazad, odakle su i dosli.
Samo u ovih nekoliko mjeseci, kako vidimo, bilo je takovih , kriminalno registriranih, bez tamne brojke – cak preko 26 000 ?? Najvise iz Afganistana i Pakistana..nema zena, nema djece, a svi su, kao – ” izbjeglice” ??
Zbog ugroze slovenske nacionalne sigurnosti morao je sluzbeno, drzavno reagirati i slovenski ministar, koji poziva “na red”, i opravdano ” trlja nos” svom hrvatskom kolegi, min.Bozinovicu !??
Covjece, za nevjerovat !? Te ga ( Bozinovica) poducava, upucuje i zahtjeva od njega, da hrvatska polic ija ucinkovitije cuva svoju, ali i slovensku granicu..A ne da nasu prođu kao kroz ” svicarski sir” !
No, niti po dubini RH, pravcima kroz Gorski Kotar, Kordun, sve do Kupe, ih nitko od nasih ne uhicuje..ne zaustavlja , ne vraca nazad u Srbiju ili BiH..kao sto ih Slovenci sve odmah šupiraju , vracaju u Hrvatsku !! ??
Prestrasno !??
Dakle, postali smo sada, u skladu sa onim davnim turistickim sloganom : ” MALA ZEMLJA ZA VEEELIIKI – HOT SPOT !!
Ljudi, pamtite i mijenjajte, dok jos stignemo ista napraviti ..zaustaviti..Unistiti ce nas ovi nesposobno kukavni, eu uštrojeni – nist koristi, šoroš protunarodni zlotvori !
Dosta je tog protuhrvatskog stetocinstva..Na putu prema šengen Hrvatskoj je sada , iz Grcke, Makedonije, Crne Gore, Srbije i iz BiH, čak, prema procjeni Frontexa i talijanskih sig.sluzbi , vise od 600 000, ( austrijski obavjestajci barataju cifrom od cak 800 000 pjesaka, a da pred Erdoganovom rampom ceka njih 5,5 miliona) afganistansko, pakistansko, sirijsko, turskih i bog te pitaj kojih sve ne, cak i iz Afrike – vojno sposobnih mladih pjesaka..
Naoruzanih mobitelima, šoroš kreditnim karicama , kartama minskih polja u Bosni i Hrvatskoj..sa hladnim , ali i kracim te prema potrebi i duzim vatrenim oruzjem.Pa, jel ovi tzv.nasi to znaju? Zasto nas, hrvatski narod, ne stite od ove lukave, dobro osmisljene i organizirane invazije !??
Cak i Vucic Srbija stiti svoje Srbe i Vojvođane , posebno na podrucju Vojvodine..uhicuju ih, razoruzavaju i šupiraju nazad u Makedoniju, Bugarsku, Rumunjsku..Grcku.
A ” nasi” – nista..samo poslusno slusaju bruxelles Ursulu !??
” Abolicijsko koaliciona” Vlada i AP, za ciju korist, i na ciju stetu to radite ??
Zekanovicu, bio si prije nekoliko godina u Marakesu, prosvjedovao, bio protiv ilegalnih migracija, protiv uspostave tzv.ilegalno migrantskih prava..Kritizirao si tada tamo nazocnog min. Bozinovica, a sto sad o tome imas za reci Davoru i Andreju??