1. Hetero parada ponosa, bit će održana, predlažemo krajem rujna ili početkom listopada

Kao što sam i ranije najavio 1.hetero parada ponosa će se održati i radimo na organizaciji. Dogovaramo točan datum tako da će javnost biti na vrijeme informirana, piše Alin Kavur ( Nezavisni vijećnik) i Osnivač 1.hetero parade ponosa.

Predlažemo krajem rujna ili početkom listopada.

Pozivam sve koji želite podržati našu 1.hetero paradu ponosa da nam se pridružite u našu grupu na Facebooku ili aplikaciji telegram.

Ovo nije prosvjed protiv ničije seksualne orijentacije ili seksualne sklonosti.Ovo je prosvjed nametanja LGBTIQ+ zajednice i psihičkog zlostavljanja naše djece.

Pod krinkom rodne ideologije program “status M” izlaže našu djecu i to već u vrtićkoj dobi hiperseksualizaciji koji predstavlja rizik od kasnijih poremećaja u njihovom psihosocijalnom i psihoseksualnom razvoju .

To potvrđuje i struka odnosno jedan od uglednih psihijatra dr.Herman Vukušić u svojim izlaganjima kao i mnoge stručne osobe. Stoga tražimo zakon o uključivanju roditeljske suglasnosti u programe poput ovih ili bilo koje programe seksualnog odgoja djece.Ne vidimo potrebu ovih programa u Hrvatskoj i kome je to u interesu?

Naša grupa “I.hetero parada ponosa” samo u tjedan dana prikupila je preko 600 članova pretežno roditelji i brojčano raste svakim danom.Stoga svi koji se želite pridružiti DOBRO NAM DOŠLI.

Mi kao većina odlučujemo demokratski i moramo jasno i glasno reći NE nametanju našoj djeci u vrtićima i školama.Naša roditeljska dužnost je zaštiti našu djecu od ovog psihičkog zlostavljanja i zbunjivanja, opasnog po njihovo psihičko zdravlje.

Medicina i znanost prepoznaje spol muško i žensko a ne nešto ono.Postoji samo muški i ženski spol a sve ostalo su seksualne sklonosti i ništa više.Lobiranje LGBTIQ+ zajednice u Hrvatskoj postaje očigledno što u obrazovanju tako i u samoj politici.

Tomislav Tomašević koji podržava programe “status M” je dao to i do znanja u predizbornoj kampanji. Stranka HDZ tek prije nekoliko dana izašla iz ormara. Bože hvala ti što sam ja izašao ali ne iz ormara jer u njemu nikad nisam ni bio nego iz stranke HDZ.

Alin Kavur ( Nezavisni vijećnik )
Osnivač 1.hetero parade ponosa